Realitzem tot tipus de projectes gràfics

Desenvolupem la teva imatge gràfica, la teva identitat, allò que et defineix. Contacta amb nosaltres, definirem l’estratègia i calendari de treball personalitzats. Partint de les propostes inicials, desenvoluparem el teu nou projecte.

publicacions

Disseny editorial, publicacions

Necessites un nou catàleg? Un tríptic? una revista? qualsevol publicació que imaginis per al teu negoci, esdeveniment o per fer aquell obsequi tan especial. Disseny editorial, catàleg, revista, tríptic, publicacions i impresos corporatius.

artwork

Il·lustració, tipografia, mockup

Presentacions visuals, apliquem la teva marca o imatge als productes en 3D que hagis de mostrar. Disseny conceptual, il·lustració, cartell, animació, tipografia…

branding

Estratègia de marca, imatge corporativa

Desenvolupem la teva imatge davant el món. Imatge gràfica i marca, logotip, imatge corporativa i finalment, creem la teva guia d’estil gràfic.

Dissenyem la teva nova imatge a internet

Creació de llocs web corporatius, bàsics, de presència, redisseny de llocs web existents, botiga online, publicacions virtuals…

pàgines web

Desenvolupament web

Desenvolupament web a mida. La vostra imatge a internet és la primera impressió que ténen els clients del negoci. Crearem una estratègia personalitzada, segons les vostres necessitats.

multimèdia

mockup westgrafic
Disseny multimèdia

Catàlegs digitals, presentacions multimèdia i interactives, landing pages, bànners, mockups o presentacions de producte.

emailing

mailing westgrafic
Campanyes publicitàries

Creem el contingut de les teves comunicacions amb els clients, dissenyem les campanyes, gestionem els contactes, fem els enviaments per tu i et mostrem els resultats.

escriu-nos

contacte