Hola!

Sóc l’Anna Albet Palau i us ofereixo serveis integrals de disseny gràfic i desenvolupament web a través de westgràfic estudi.

Els projectes que desenvolupo són totalment personalitzats. Partint de la idea i arribant fins al producte final. La relació amb els clients és sincera, propera i honesta i la seva informació és tractada sempre amb respecte i confidencialitat. Si fa falta, compto amb una xarxa de proveïdors i col·laboradors de confiança.

Inicialment ens reunim i definim una estratègia a seguir segons les vostres necessitats. En segon lloc, entrem a la fase de disseny. Crearem i dissenyarem la imatge, element gràfic o pàgina web, tenint en compte el vostre públic objectiu i el missatge que voleu transmetre. Seguim amb el desenvolupament del projecte i finalment, arriba el moment de l’esperada publicació. A partir d’aquí, fem un seguiment o manteniment segons el tipus de feina.

Portfoli

Una nova imatge, material gràfic corporatiu, un disseny editorial, una nova pàgina web o si necessites obrir la teva botiga online.

Escriu-me si tens un projecte entre mans, t’ajudaré a fer-lo realitat.