Coses del disseny

La primera comunitat impresa en 3D

Les famílies rurals de la regió de Tabasco, al sud de Mèxic, han rebut cases noves gràcies a un projecte que construeix el primer barri imprès en 3D del món: format per habitatges de 500 metres quadrats per a una comunitat que viu en pobresa.

Disseny
ADI - FAD

El Foment de les Arts i del Disseny és una associació sense ànim de lucre de professionals i empreses vinculades al disseny. Dins el FAD hi conviuen cinc associacions de les diferents disciplines creatives i un centre de materials.

Charles & Ray Eames

Charles i Ray Eames, també anomenats  els Eameses, són coneguts per les seves aportacions innovadores en arquitectura, disseny de mobles, disseny i fabricació industrial i arts fotogràfiques.

Enric Huguet
Pioner del disseny

Huguet, un dels anomenats pioners del disseny, ha coincidit amb diverses generacions de professionals en la seva trajectòria i ha estat partícip dels canvis tècnics i conceptuals que han proporcionat al disseny gràfic un estatus de reconeixement i difusió de la disciplina real.

Revista
PRINT

Print és una publicació fundada 1940 a Austin (Texas). És una marca icònica de disseny i cultura visual que serveix de recurs per a la indústria per al diàleg i la inspiració del món del disseny, educació en disseny o els diferents perfils d’idea. A l’enllaç hi trobareu publicitat dels anys seixanta.

El disseny industrial a Catalunya: 1928-1970

El disseny industrial a Catalunya nasqué dins el marc del GATPAC (Grup d’Arquitectes i Tècnics per al Progrés de l’Arquitectura Contemporània) entre els anys 1928 i 1939, difonent-se al gran públic a través del MIDVA (Mobles i Decoració de la Vivenda Actual), un local expositiu i de reunions inaugurat el 1931 al Passeig de Gràcia.